lauantai 16. toukokuuta 2015

Fun time

Heissan!

Meillä menee täällä edelleenkin tosi hyvin ja ei vois uskoa että enää vaan viikko jäljellä.
Yhtenä päivänä kun Ade ja Judit oli ottamassa aurinkoa, meijän vuokranantaja tuli valistamaan meitä roskien lajittelusta. Oltiin lajiteltu roskat väärin kun ei tiedetty että muovit ja pahvit pitää laittaa erikseen. Siihen se toi meille kasan kumihanskoja ja kertoi, että meidän pitää avata kaikki roskapussit ja lajitella ne uudestaan. Tytöillä riemu repesi kun kerroimme tämän ilouutisen niille. Hetki mietittiin mitä tehdään kun roskiksessa oli viikon roskat, eikä ketään erikoisemmin napannu lähtee sinne lemukasoja kaivelemaan. Odotettiin yöhön, ja lähdimme pienelle kierrokselle roskasäkit kainaloissa. Pipot päässä, huivit naamalla ja kumihanskat kädessä viiletimme pitkin katuja ja ripottelimme roskasäkkejä vastaan tuleviin roskapönttöihin. Roskien lajittelu sujui meidän osalta siis helposti ja hauskasti.

Maanantaina saatiin tänne vieraita Suomesta. Pojat olivat reissaamassa asuntoautolla ympäri Eurooppaa ja poikkesivat matkalla tänne Limburgiin. Poikien kanssa kävimme pelaamassa jalkapalloa, näytimme Limburgia, katottiin Suomi-pelejä, istuskeltiin kahviloissa ja teimme hyvää ruokaa. Oli kivaa, kun pojat kävi täällä ja saatiin vähän vaihtelua meidänkin arkeen.


Meillä oli normaalia pidempi viikonloppu, kun oli Helatorstai ja perjantaikin oli vapaa. Torstaina oli tosi lämmin päivä, joten mentiin maauimalalle päiväksi. Otettiin aurinkoa, uitiin, pelattiin korista sekä lenttistä ja nautittiin lämmöstä! 

Ade, Judit ja Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti